KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNY – CARAMEL

2015. október 2-án 16 órakor Caramel adott koncertet a Fonyódi Kulturális Központban. Az ismert celeb fellépését nagy várakozás előzte meg, különösen növendékeink szülei várták nagy érdeklődéssel az előadást. A művész régi és új dalaiból egyaránt adott ízelítőt. Növendékeink, főleg a kisebbek szájtátva hallgatták, míg a nagyobbak és főleg a felnőttek sokszor vele együtt énekelték a dalokat.

A számok között Caramel beszélt az életéről, a küzdelmeiről, a szüleiről, arról a környezetről, ahonnan jött. Nagyon szép és hasznos része volt az előadásának, amikor a tanulás fontosságáról, a siker és a boldogság kapcsolatáról beszélt, megmutatva az életben igazán fontos értékeket.

Mindezek mellett elhangzottak mulatságos történetek a fellépéseivel kapcsolatban, amit a közönség nagy derültséggel fogadott.

A programnak nagy sikere volt. A közönség lelkes tapssal és „vissza-vissza” skandálással jutalmazta a fellépő művészt.

Az előadás legtanulságosabb része mindenképpen az volt, ahogyan Caramel a tanulás fontosságáról, a szakma szeretetéről beszélt a gyerekek nyelvén.

 

Szabó Mónika (magánének tanár): „Klasszikus zenét tanultam és azt is tanítom, de nyitott vagyok az igényes könnyű zenére, és ez a mai koncert igazán az volt. Énektechnikailag, intonációban fantasztikus, ahogy Caramel énekel.”

 

Czinkné Tóth Emese (szülő): „Nekem a legnagyobb élmény az volt, ahogy Caramel beszélt az életéről és felvállalta a származását. Ahhoz, hogy azt megengedhesse magának az ember, elsősorban tudás, alázat, ugyanakkor felülemelkedettség szükséges.”

 

Czink Mátyás: “Nagyon tetszett a szókimondása, az, hogy felvállalta a származását, és nagyon jól is énekel.”

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES