TANÓRÁN KÍVÜLI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY – BOOTCAMP

Május 19-én a helyi általános iskola műfüves pályáján növendékeink a tanórán kívüli szabadtéri mozgásos rendezvények keretén belül BootCamp edzésen vettek részt. Az amerikai tengerészgyalogság  erőnléti kiképzési módszerei gyerekekre történő  adaptálása már előzetesen is nagy érdeklődést váltott ki, így az oktatók a 40 tanulót  két csoportra osztva tudták az edzésprogramot megvalósítani. A különleges, ismeretlen gyakorlatokat mindenki nagy élvezettel és elszántsággal csinálta végig. Általános vélekedés volt, hogy a gyakorlatok nagyon nehezek – nehezebbek, mint amit tornaórán végeznek-, de teljesíthetőek, élvezetesek és különlegesek. A két edző kiváló pedagógiai érzékkel ösztönözte a gyengébb, dicsérte a jobb növendékeket.  A programot a pálya széléről sok felnőtt is végignézte, hiszen az ő számukra is kuriózum volt. A végére minden résztvevő nagyon elfáradt, de azzal a boldog érzéssel jöttek le a pályáról, hogy „megcsináltuk”.

Huber Lili: Én karatézni is járok, nekem nem volt nagyon megerőltető, de azért jól elfáradtam. Nagyon érdekesnek találtam az egészet, ilyen gyakorlatokat még nem csináltam.

Szabó Barnabás: Én kommandós akartam lenni, de most letettem róla. Nekem nagyon nehéz volt, bár azért élveztem is, mert ilyet még nem csináltam. Bár lehet, hogy ha rendszeresen járnék ilyen edzésekre, mégis csak lehetnék kommandós.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA