CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉSI PROGRAM 1.

Május 15-én 18 órakor a városi Kulturális Központban „Hadd szóljon” címmel közös koncertet rendeztünk, melyen szép számmal vettek részt tanulóink (43fő), szülők- nagyszülők (40fő) és jelen volt  az iskola minden  tanára (6fő) is.

A rendezvényen 25 diák lépett fel, többen tanáraikkal együtt. A hangverseny kiemelt célja a növendékek hangszeres bemutatója mellett a tanulók, tanárok munkájának, eredményeinek, mélyebb megismerése volt, kiemelve a szülői segítség, együttműködés fontosságát.  Több most érettségiző diákunk lépett fel, példát mutatva kisebb társaiknak kitartásból, szorgalomból a legnehezebb időszakban is, az érettségi alatt.

A koncert után – szerény vendéglátás keretein belül – közös beszélgetésre került sor, ahol együtt és kisebb csoportokban az eredmények mellett szóba kerültek aktuális gondok, feladatok, a  közeljövő tervei, programjai, valamint sok  ötlet is a jövőre vonatkozóan.

Jó hangulatú, hasznos összejövetel volt, ahol nemcsak a gyerekek, szülők érezték jól magukat, hanem a város képviselőtestületéből jelenlévők is, akikkel az intézmény terveiről is beszélgetett az iskola vezetője.

Sinka Boglárka érettségiző tanuló: Nagyon jó érzés, hogy még fel tudtam készülni a mai hangversenyre és jó sikerült. Annak örülök a legjobban, hogy talán példát tudtam mutatni a kisebbeknek. A szüleim, testvéreim  is büszkék rám.  

Czink Mátyás: Jó volt a műsor, jót beszélgettünk utána és finom volt a sütemény. Eljöttek a barátaim is, nekik is tetszett, pedig ők nem is művészeti iskolások.  Máskor is legyen ilyen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA