TANÓRÁN KÍVÜLI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY – KATUS ATTILA

2015. 05. 08. órakor Katus Attila edzésprogramján vett részt 60 tanuló. Az esemény megrendezésére a helyi általános iskola sportpályáján került sor. A résztvevők döntő többsége alsó tagozatos diák volt.

Katus Attila hatszoros világbajnok a celebekre nem jellemző szerénységgel és szakmai alázattal tartotta meg programját. A rendkívül élvezetes, kiváló pedagógiai érzékkel összeállított, ennek a korosztálynak megfelelő gyakorlatokat a gyerekek nagy lelkesedéssel csinálták végig.  Katus Attila jó zenéket hozott, közvetlen volt és végig lekötötte a gyerekek figyelmét. Pihenés képpen beszélt a gyerekeknek a sportolás fontosságáról, az egészséges táplálkozásról és a helyes életmóddal kapcsolatos tanácsokat is adott. Színes, humoros, vidám, jó hangulatú előadását nem csak a diákok, hanem a tanárok is élvezettel hallgatták. Gyereknek, felnőttnek egyaránt nagy élményt jelentett ez a program, jó lenne, ha nem csak pályázati úton kerülhetne erre sor, hanem iskolai programok keretén belül is.

Diákok hozzászólása:

Kara Sára – „Nagyon jó volt a program, jól elfáradtam, de még szívesen csináltam volna tovább is. Jó lenne, ha minden reggel az iskolában így kezdődne.”

Turóczy Henrietta – „Nagyon jó fej volt Katus Attila, élmény volt együtt lenni vele. Különösen tetszett, hogy szerény volt, és humoros. Jó lenne, ha jönne máskor is.